Продукти
Подобно в блога
Видове Nespresso кафе капсули
Видове Nespresso кафе капсули
15/06/2017 0

Nespresso Volluto Decaffeinato Nespresso система 10 бр. Кафе капсули

Цена от 12.90 лв. за капсули Nespresso Volluto Decaffeinato само в kafe365.com
Views: 2651 Марка: Nespresso
Модел: Volluto Decaffeinato
Наличност: Наличен
0 Product(s) Sold
12.90 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Безкофеиново кафе на капсули Неспресо

Nespresso Volluto Decaffeinato е първокласен безкофеинов кафе продукт, които се разпространява в опаковки по 10 бр. кафе капсули за Nespresso System. В елегантния вкус на Volluto Decaffeinato откриваме неповторимо съчетание на кафе зърна Арабика от Бразилия и Колумбия, което комбинира сладки, бисквитени нотки с плодови и леко киселинни бележки. Nespresso Volluto е превъзходно еспресо с плътно тяло и деликатен вкус. Ароматният профил на безкофеиново кафе Волуто на Неспресо е изцяло запазен при процеса на декофеинизация и поднася прекрасно вкусово и уханно усещане във всяка чаша.

Безкофеиновото кафе

Кафето е най-консумираната топла напитка в световен мащаб. Днес, в забързаното си ежедневие, пием кафе всеки ден, по няколко пъти на ден. Именно това кара все повече хора да заменят нормалното си кафе с чаша безкофеиново. Противно на очакванията, безкофеиновото кафе не е напълно лишено от съдържание на кофеин. Въпреки процеса на декофеинизация се запазва част, макар и нищожна, от кофеина в кафеените зърна. В наши дни, кафе производителите са усъвършенствали дотолкова процеса на производство на безкофеиновото кафе, че вкусът му рядко може да бъде различен. 

Впуснете се в неповторимо кафе пътешествие с кафе на капсули Volluto Decaffeinato на Nespresso, в опаковка от 10 броя, съвместими с Nespresso System, само при нас на топ цена - Cod Caffee!

  • Всяка опаковка Nespresso Volluto Decaffeinato съдържа 10 бр. кафе на капсули за Nespresso System. Грамаж на една капсула: 5гр.
  • За постигане на най-добър вкус приготвяйте в 40мл. вода.
  • Продуктът е в срок на годност, който ще намерите на опаковката.
  • Съхранявайте на сухо място, далеч от слънчева светлина.
  • Насладете се на превъзходен вкус с Nespresso Volluto Decaffeinato на топ цена в Cod Caffee.
Кафе капсули
Арабика 100 %
Интензитет Средно (4)
Система Nespresso система
Тип кафе Еспресо
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: