Продукти

Woldo Течен препарат за декалциране 750 мл

New
Views: 779 Модел: Woldo Течен препарат за декалциране 750 мл
Наличност: Наличен
3 Product(s) Sold
29.90 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ
  • Екологичен препарат за премахване на варовик
  • Опаковка от 500 мл за 6 операции за отстраняване на котлен камък
  • Редовното използване гарантира, че Вашата кафемашина ще издържи по-дълго, заедно с повишаване на енергийната ефективност
  • Woldo Течен препарат за декалциране 750 мл на топ цена от Kafe365

Какво е Woldo Течен препарат за декалциране 750 мл?

Woldo Течен препарат за декалциране 750 мл на супер цена от Kafe365 значително повишава защитата на Вашите кафемашина или кана за гореща вода от преждевременна повреда.

Предотвратявайки натрупването на котлен камък, повишавайки енергийната ефективност и подобрявайки вкуса на кафето, тази течност за отстраняване на котлен камък е 100% екологична и устойчива на варовик.

Как действа Woldo Течен препарат за декалциране?

Woldo Течен препарат за декалциране 750 мл на невероятна цена от Kafe365 е подходящ за всички кафемашини, машини за еспресо с помпа, джезве с филтърно кафе и машини за капсуликани за гореща вода и други.

Течността за премахване на котлен камък се използва по-лесно и по-бързо от таблетките за премахване на котлен камък, без да е необходимо да чакате естественият препарат за премахване на котлен камък да се разтвори.

Редовното използване на Woldo Течен препарат за декалциране 750 мл на страхотна цена от Kafe365 гарантира, че Вашата кафемашина издържа по-дълго и повишава енергийната ефективност. Натрупването на варовик може да увеличи потреблението на енергия до 30%

Произведено в: Германия

Начин на употреба: Смесете 125 мл препарат за премахване на котлен камък (указателят отстрани на бутилката помага при дозирането) с 500 мл вода в резервоара за вода.

За кафе машини: Ако кафемашината има програма за отстраняване на котлен камък, следвайте отделните стъпки и инструкции на производителя.

Като алтернатива оставете цялата течност да изтече през машината и изчакайте 5-10 минути.

След това първо изплакнете резервоара за вода и след това изпразнете машината с 1-2 контейнера чиста вода. 

Съставки: Течен Препарат за Декалциране от Woldo се състои от 5-15% сулфаминова киселина и около 5% лимонена киселина. Съдържа и цветен индикатор, който показва дали течността все още има ефект на премахване на котления камък.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съхранявайте на сухо място! Дръжте далеч от деца!

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: