Система
Интензитет
Цена

Gran Caffe Garibaldi

Gran Caffe Garibaldi подарява авантюристичен вкус във всяка чаша кафе!

Gran Caffe Garibaldi е кафе, хармонично балансиращо традициите в приготвянето на автентично италианско еспресо и новаторското мислене за вкуса на кафето. Кафе Garibaldi надхвърля всички ограничения, по отношение на вкусовите и ароматни характеристики на любимата напитка, и предлага не просто кафе, а истинска експлозия от ухания. В чаша Gran Caffe Garibaldi ще усетите специфични вкусове от четирите краища на света, невероятно допълнени от пикантен и авантюристичен аромат на далечни земи. Гарибалди Гран Кафе посвещава близо вековните си опит, знания и изследвания, за кафето, на постигането на истинска хармония от вкусове и подчертан технологичен напредък във всяка чаша. Неподправените страст и нюх, към модерното виждане за кафе напитките, разказват една история за съвършенство и уникално качество.

История на бранда

GARIBALDI Gran Caffe е компания основана през 1920 г. от Джузепе Гарибалди, който е един от най-значимите герои за италианското Рисоджирменто и е спомогнал обединението на Италия. В началото на своята история, брандът се утвърждава в Лигурия и Тоскана, а по-късно се налага като лидер на пазара на кафе, в цяла Италия. Днес компанията има многобройни привърженици по цял свят, благодарение на уникалното съчетание от традиционен италиански вкус и модернистичен подход към вкуса и аромата на съвременното кафе.

Garibaldi Gran Caffe е разказ за традицията и модерните технологии

Gran Caffe Гарибалди печели своите многобройни почитатели, по цял свят, с неповторимите си вкусови комбинации и стриктно следене на качеството, на всяка опаковка кафе Garibaldi. Кафе сомелиерите на Гран Кафе селектират внимателно първокласни кафе зърна от най-качествените сортове и райони за отглеждане на кафе. След като подберат внимателно кафето, експертите по кафе прилагат специална технология на печене, с постоянно наблюдение, която гарантира качеството и запазената свежест на прясно изпечено кафе във всяко зрънце. На българския пазар откриваме богат асортимент продукти Gran Caffe - кафе на зърна, кафе капсули, както и аксесоари за дома, офиса и заведението. Всяка серия кафе, от бранда Garibaldi Gran Caffe, подарява превъзходно кафе, което носи духа на автентичното италианско еспресо и ви пренася на околосветско кафе пътешествие. 

Съживете емоциите си и се отдайте на спомени за дома и семейството с Гран Кафе Гарибалди на топ цена от магазин за кафе и чай Cod Caffee!
 

Покажи:
Сортировка:
Gran Caffe Garibaldi Dolce Aroma e кафе изкушение с пухкав каймак! Gran Caffe Garibaldi Dolce Aro..
5.50 лв.
Gran Caffe Garibaldi Gusto Top е 100% вкус от 100% Арабика! Gran Caffe Garibaldi Gusto Top е кафе..
5.50 лв.