Вместимост
Вид
Цвят

Ecaffe

Ecaffe - Вкусът на истинското италианско кафе

Ecaffe е търговска марка кафе, част от италианския пазарен лидер на кафе капсули - Caffitaly. Ecaffe е млад и развиващ се бранд, който предоставя на своите потребители автентичен и винаги оригинален вкус. Компанията печели многобройните си привърженици с богата гама продукти - кафе специалитети, кафе капсули, кафе машини, както и аксесоари, консумативи и чаши, с изключителни вкусови характеристики и интензивен аромат. Седалището на Caffitaly е Гаджо Монтано, намиращо се на около 50 км от Болоня. Caffitaly се превръща в лидер в продажбата на кафе капсули, с около 1,3 милиарда капсули годишно потребление, които компанията произвежда в една от най-модерните кафе лаборатории в Италия. Широкото потребление на капсули кафе от марката инспирира стартирането на изцяло нов проект за кафе система, съвместима с обновени капсули кафе - Ecaffe. Еcaffe е система за уникални кафе специалитети, която съдържаща 8 грама мляно кафе във всяка една капсула. Ecaffe пренася неповторимия вкус на превъзходно италианско кафе както у дома, така и в офиса.

История на бранда

Ecaffe е система, на италианския бранд Caffitaly, основан през 2004 г. от група предприемачи, обединени от страстта си към кафе напитките. Благодарение на бързия си растеж в производството и търговията с кафе на капсули, Ecaffe се разраства бързо и само за 5 години отваря и втори производствен завод в Rozzano, в сърцето на промишлената зона на Милано. Днес, младата компания радва своите потребители с обширна гама кафе продукти и аксесоари.

Иновации за кафе

Caffitaly е компания посветила многобройни изследвания в сектора на кафето, за да извлече най-добрите технологии, за производство на първокласното кафе. Благодарение на неподправения нюх и усърден труд на Caffitaly, се ражда Ecaffe система за кафе, с която можете да се насладите на кафе с перфектно качество във всеки един момент.

Доверете се на неподправения италиански вкус от Ecaffe, на топ цена само от магазин за кафе и чай Cod Caffee!

Покажи:
Сортировка:
Ecaffe Чаши за топли напитки 180 мл./ 100 бр. Картонени чаши Няма наличност
Картонена чаша с логото на Ecaffe Чашите на Ecaffe са предназначени за еднократнo ползване, ..
5.00 лв.