Цена
Цвят

Contigo

Contigo е практичното решение за вашата напитка у дома, по време на разходка или на път

Природосъобразният начин на живот се превръща в стремглаво нарастваща глобална тенденция. Все повече хора се замислят за влиянието което оказват върху планетата чрез своите ежедневни навици. Редица престижни компании пропагандират намаляването на отпадъците и рециклиране на боклука. Ето защо е подходящо да се замислим за употребата на съдове за многократна употреба. От друга страна, консумацията на топли и студени напитки е рутина, за която дори не се замисляме, но има начин да се улесним значително като изберем съд за многократна употреба, който не подлива, заключва се сигурно и самостоятелно, защитава ръцете ни от изгаряне и ни предлага лесен начин да пием своята предпочитана напитка.

Contigo е компания специализирана в изработката на термочаши за многократна употреба, които съчетават практичност, удобство, ненадминати технологии, които се грижат за всеки етап от пренасянето и консумацията на любимата напитка, така че да продължаваме да не се замисляме за начина, по които я транспортираме или консумираме и елегантен дизайн. Чрез патентованите от Контиго технологии, имплементирани в съдовете на многократна употреба, температурата на топлите и студените напитки се запазва изключително дълго. Така вашата напитка запазва своята свежест, вкус и аромат много по-дълго, отколкото при използване на обикновени чаши. Богатата гама Contigo продукти за път, за дома или за тренировка, гарантират максимална наслада като комбинират здравина и естетика във всеки продукт.

Технологични патенти от Contigo

Основната мисия на марката Cotigo е да отговори на предизвикателствата, с които съвременният човек се сблъсква всеки ден. Чрез технологичните патенти, които имплементира в своите съдове, Контиго успява да предотврати разливане, цапане, затруднения при отварянето или отпиването и всички онези привидно малки проблеми, които биха могли да ни затруднят или дори да провалят плановете ни. Чрез технологията AUTOSEAL® вие няма да разливате напитката в чашата си, ще отпивате лесно, а предпазителят ще се заключва сам, което е безценно по време на път или разходка. Патентованата AUTOSPOUT®  технология пък, която се състои от изскачащ чучур за пиене, прави консумацията изключително лесна, може да пиете с една ръка. С имплементираната CLEANGUARD технология почистването на любимата ви чаша се е изключително просто. С AutoClose™ имате възможност да смесвате напитки директно в чашата, което я прави подходяща за чаени специалитети или разтворими напитки.

Contigo Ви предлага разнообразие от термочаши за кафе, чай и други топли напитки, както и цедки за чай, кани за вода и разнообразие от аксесоари на топ цена само в kafe365.com!

Покажи:
Сортировка:
 Contigo Fulton Термочаша от неръждаема стомана,вместимост 360мл New Няма наличност
Термочаша от неръждаема стомана Fulton Термочашата Funton на Contigo е прекрасен избор за всеки е..
59.00 лв.
Contigo Byron Термочаша от неръждаема стомана за топли напитки 470 мл./ 1 бр. Термочаши Няма наличност
Термочаша от неръждаема стомана Byron Термочашата Byron на Contigo е чудесен избор за всеки един...
49.00 лв.
Contigo Metra Transit 1 бр. Термочаша от неръждаема стомана Няма наличност
Contigo Metra Transit 1 бр. Термочаша от неръждаема стомана Contigo Metra Transit е изключително ..
69.00 лв.
Contigo Morgan Термочаша от пластмаса за топли напитки 1 бр. Термочаши Няма наличност
Contigo Morgan Coffee mug Запознайте се с Contigo и най-добрите термочаши, които ще Ви помогнат д..
39.00 лв.
Contigo Pinnacle 1 бр. Термочаша от неръждаема стомана Няма наличност
Contigo Pinnacle 1 бр. Термочаша от неръждаема стомана Contigo Pinnacle е вакуумно изолирана терм..
59.00 лв.
Contigo West Loop 1 бр. Термочаша от неръждаема стомана Няма наличност
Contigo West Loop 1 бр. Термочаша от неръждаема стомана Contigo West Loop е  термочаша ..
69.00 лв.