Caffitaly System - италианския производител на кафе капсули

Caffitaly System - само кафето е важно!

Caffitaly System е млада, но бързо развиваща се кафе компания, чиито качествени продукти и услуги не остават незабелязани от ценителите на истинския вкус на кафето. Мисията, около която се обединява работата на италианския бранд, е постоянно производствено и качествено израстване, съобразено с развиващите се нужди на потребителите. За Caffitaly ''само кафето е важно'' и това се изразява в уникалния изследователски кафе процес, избор на най-добрите технологии в производството на кафе и усъвършенстване в системата за кафе капсули, с която можете да си подарите чаша превъзходно еспресо навсякъде - в офиса, заведението, а дори и у дома. 

Експертите по кафе на Caffitaly знаят, че всяка чаша кафе е ритуал, време на наслада с приятели, семейството или просто момент за нас самите. Ето защо в един такъв момент всеки търси качество и удоволствие от вкуса и аромата на любимата си топла напитка, а Кафитали работи упорито и дълго, за да предложи това удоволствие във всяка чаша, само с натискане на един бутон. Кафе системата на Caffitaly се грижат за превъзходното приготвяне на вашето еспресо с неповторим вкус и пухкав каймак всеки път.

Caffitaly System е сравнително бързо развиваща се компания, основана през 2004 г.,от група предприемачи, обединени от страстта си към кафето. Бързият растеж в производството и търговията с кафе капсули, който се осъществява от първия за бранда завод в Гаджо Монтано, създава здрава основа за разрастването на Caffitaly System и откриването на новия производствен завод Rozzano - в центъра на миланската промишлена зона през 2010 г.. 

Насладете се на богато разнообразие от кафе капсули, съвместими с вашата кафемашина Caffitaly система, които ще откриете на супер цена в магазин за кафе и чай Cod Caffee!

Няма производители в списъка.