Продукти

За нас

Пиете ли кафе? А чай? 

Обичате ли сутрин да се наслаждавате на утрото с ароматна чаша силно кафе, с което да събудите сетивата си? Или предпочитате в блажено спокойствие да изпиете чаша прекрасен чай?

Ние от Kafe365 Ви предлагаме най-лесният, най-бързият и най-удобният начин да закупите любимото си кафе, чай, шоколад, подходящата кафемашина или всички съпътстващи аксесоари. Вие имате възможност да избирате между най-реномираните марки на световния пазар, като: Lavazza, TchiboPiacetto,  Julius Meinl, Musetti mio espresso, Covim, illy, Tonino Lamborghini, Pera, Dolce Gusto и много други! Единствено тук в Kafe365, като единствен вносител за България, ще откриете и Caffe Gioia

Обожавате кафето и имате желание всяка сутрин още със ставането да се насладите на прекрасно еспресо в италиански стил. Колебаете се на какво да се спрете? Арабика или Робуста? Кафе капсули или кафе зърна? Кафемашина с капсули или кафемашина с монодози? Порцеланови или картонени чаши за кафе? Насипен чай или чай на пакетчета? При нас ще успеете да откриете отговорите на вашите въпроси. 

Имате възможност да избирате между различни начини, по които можете да си приготвите Вашето еспресо. Независимо дали изберете кафе капсули, кафе на дози, мляно кафе или кафе на зърна, Вие ще се насладите на оригиналния вкус и аромат на прясно смляното кафе, което ще Ви обгърне като в приказка и ще Ви потопи в блаженство. Ние от Kafe365 ще Ви помогнем да си изберете най-подходящата кафемашина за вас. Независимо дали на ден ще приготвяте едно или сто кафета и дали ще я използвате у дома, във вашият офис, хотел или ресторант. Ние ще Ви помогнем да открието перфектният избор за вас!

А ако не сте фенове на кафето? 

Ние ще Ви предложим различни видове чай или шоколад от най-добрите марки на световния пазар! Имате възможност да избирате между различни видове чай. Избор между лекият билков чай, свежият зелен чай или черен чай в неговите класически видове като Дарджилинг, Ърл Грей, Английска закуска или някой по-необичайни комбинации. Посветете се и в света на шоколада и изберете по-сладък млечен шоколад или по-горчив черен шоколад, разтворим или за машина. Само най-доброто, подбрано специално за Вас!

Поръчайте лесно само с няколко кликвания в онлайн магазин за кафе kafe365.com. Ще получете бързо с доставка до вашия дом или офис и се насладете още сега на вашeто кафе! Ние от Kafe365 сме на разположение по всяко време на деня, за да Ви помогнем да изживеете едно прекрасно кафе изживяване у дома или да се наслаждавате на всяка кафе пауза в офиса.