Цена
Вместимост
Чинийка
Вид
Цвят
Унции
Брой

Tchibo

Запознайте се с Tchibo Coffee - любимото еспресо на всички хора по света

Като един от най-големите производители на кафе в света, не е изненада, че Tchibo Coffee е доставчик на много и различни видове фирми, занимаващи се с различни видове бизнес. Независимо дали става дума за вериги хотели, кафенета или голяма компания, Tchibo може да гарантира, че полага всички възможни усилия, опит и усет, за да предостави най-доброто решение и вид кафе за всекиго.

Обещанието на Кафе Тчибо

Tchibo създава своята репутация, благодарение на високото качество на всички свои кафе продукти, прекрасното обслужване и супер цени на различните видове кафе.

Страхотното кафе Tchibo

За всяко едно кафе от Tchibo се избират само най-добрите реколти, отглеждани в различни кафе плантации по света, като се подбират фини зърна Арабика и кафеени зърна Робуста. Няма друг доставчик на кафе в света, които може да се сравни с чудесния вкус на всеки един бленд кафе, независимо дали става въпрос за кафе на зърна, мляно кафе или чудесните Caffitaly капсули на Tchibo

Прекрасно обслужване, винаги когато поръчвате Tchibo Coffee

Уникална и разнообразна търговска марка кафе и богато продуктово портфолио. Това са само малка част от предимствата на производителят на кафе Tchibo Coffee. Освен богатия избор на кафе продукти, Вие ще получите индивидуално отношение, помощ при всяко Ваше запитване и възможност да се насладите на различни вкусове кафе, спрямо Вашите предпочитания. Cod Caffee като дистрибутор на Кафе Тчибо следва традициите при обслужването на всички клиенти.

Супер цена за всяко кафе Tchibo

Целта на Tchibo Coffee е да осигури всичко необходимо, за да предостави на ценителите на хубавото еспресо, отлично качество на всяко чаша кафе на най-добрата цена. Сега и в Cod Caffee можете да се потопите в разнообразието от продукти на марката на топ цени.

Мотото на компанията

"По-силни заедно" - означава точно това, което Tchibo Coffee иска да каже. Компанията силно вярва, че когато се работи задружно, когато се подкрепяме взаимно и се насърчава нови идеи, оценява се упоритата работа, се създават най-добрите резултатите с най-вкусното кафе и най-доволните клиенти.

Брандовете на Tchibo Coffee

Компанията предлага истинско разнообразие от различни видове кафе и чай. Можете да се потопите в симфония от вкусове на марките кафе Davidoff Cafe, Piacetto Espresso, Tchibo, Vista или да опитате прекрасните видове зелен, черен, плодов или билков чай на Pure Tea Selection и Sir Henry.

Tchibo винаги са били и ще продължат да бъдат изпълнени със страст и стимул, когато става въпрос за кафе. Всичко започва през 1949 година и от тогава те преследват най-високите постижения и гонят висините, за да постигнат създаването на перфектната чаша кафе, за да запълнят желанията на всеки един ценител на кафе екстракта. Марката Tchibo е създадена в Германия, където е най-популярния кафе бранд. Кафетата Тчибо Ви предлагат същия невероятен вкус и аромат, който се цени в Европа от десетилетия.

Историята на Tchibo

Името на компанията Tchibo и неговото произношение [Chee Bo - Чибо] идва от думите Tchiling, името на съоснователя на компанията, и думата 'зърно' на германски ('Bohne'). През 1949 година Max Herz, търговец, и бизнес партньора му Karl Tchiling Hiryan полагат основите на компанията Tchibo Group. Тяхната бизнес идея се е състояла в това да изпращат на потребителите кафе по пощата, революционна идея за тогавашния пазар на кафе. През 1955 година Tchibo отваря първото си кафе в Caffamacherreihe, Хамбург. Там са позволявали на клиентите си да опитат чаша кафе, преди да си купят пакет кафе зърна. През 1985 година прясно изпечените кафе зърна се превръщат в символ на компанията и гаранция за високото качество на кафето Тчибо. През 2000 година стартира предлагането на Coffea System, която предлага уникалните Cafe Grande карамелизирани кафе зърна. През 2004 се поставя началото на бранта Davidoff Cafe, а през 2006 на Органичното кафе Vista. През 2007 година Tchibo получава сертификат от Rainforest Alliance за използването на натурално отглеждани кафе зърна. През 2010 се създават два бранда чай Pure Tea Selection и чай Sir Henry, които замайват с вкусови и ароматни качества. През 2013 година Tchibo Coffee започва да предлага удобството и свежестта на капсулите кафе, благодарение на своя усет и създаване на традиционна капсулна система - Caffitaly System и кафемашините Tchibo Cafissimo. По този начин хубавото еспресо става достъпно за всеки дом и се запазва ароматно до неговото консумиране. 

Повече за Cafissimo и за любимото еспресо

Системата на Cafissimo капсулите е перфектна за срещи, офиси, хотели и дори за Вашия дом. Кафемашините Cafissimo Ви позволяват да приготвите вкусно еспресо, само с едно натискане на бутон. Всички капсули Tchibo са устойчиви и запазват качествата на кафе зърната, а във всяка капсула ще откриете точно дозирано количество, подходящо за вашата любима чаша кафе. Тчибо побира във всяка кафе капсула уникално качество и любов при нейното създаване. Освен това марката предлага богата гама вкусове, като подбира кафеени зърна от най-добрите плантации от целия свят, включително Етиопия, Колумбия, Бразилия, Ел Салвадор и други. С капсулите Caffitaly система Вие ще имате възможност да си приготвите любимото ароматно еспресо, чудесно кафе Крема или филтърно кафе. Насладете се сега на най-високо оценяваните кафе и чай на Tchibo Group на супер цена само в Cod Caffee.

Покажи:
Сортировка:
Придайте страхотен завършек на любимите си топли и студени напитки с картонени чаши Tchibo за вендин..
6.00 лв.
Придайте перфектния завършек на любимите си топли и студени напитки с картонени чаши Tchibo за ..
7.00 лв.
Еко бъркалки "All 4 HoReCa" за еднократа употреба с размери 110/5/1 мм. се предлагат ..
4.50 лв.
Правилният препарат за декалцифиране Dulgol Swiss Espresso Аксесоари "Durgol Swiss Esp..
16.30 лв.