Продукти

Препарат за декалцифиране Dulgol Swiss 250 мл. Течен препарат

Цена от 13.66 лв за Препарат за декалцифиране Dulgol Swiss Espresso само в kafe365.com
Views: 7305 Марка: Tchibo
Модел: Durgol Swiss Espresso
Наличност: Наличен
325 Product(s) Sold
16.30 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Правилният препарат за декалцифиране Dulgol Swiss Espresso Аксесоари

"Durgol Swiss Espresso" е правилният препарат за декалциране на вашата еспресо машина, защото е високоефективен, но и в същото време нежен към кафемашината ви. Този препарат за почистване работи до 10 пъти по-бързо в сравнение с останалите марки. Няма нужда да прекъсвате процеса и да чакате "Durgol Swiss Espresso да подейства.Една бутилка с единична доза (4.2 fl.oz./125 ml) може да разтовари до 0.35 oz/10g вар. Това е достатъчно да се декалцира една еспресо машина веднъж. "Durgol Swiss Espresso притежава специална формула за защита от корозия и ако се използва правилно вашата кафемашина няма да бъде увредена. По време на декалциране няма да се образува утайка, която да запуши машината.

Безопасен препарат за почистване с лесен начин на употреба

Поради високата скорост на декалциране на "Durgol Swiss Espresso, декалцирането е бързо и лесно. В сравнение с препаратите под формата на прах или таблетки, не е необходимо да разтваряте препарата във вода. Течният Durgol не съдържа добавени вещества, като тези, които се срещат в таблeтките и могат да запушат машината ви. Една бутилка с единична доза (4.2 fl.oz./125 ml) осигурява пълно деклациране на вашата машина за кафе, независимо дали тя работи с кафе на зърна, кафе на капсули или кафе на дози. Останалите препарати често са ощетени откъм дозиране и затова не декалцират качествено. С покупката на Durgol Swiss Espresso ще получите 2 бр. по 125 мл. препарат за декалциране на Вашата еспресо машина на топ цена само в Cod Caffee!

Durgol Swiss Espresso е безопасен за Вас!

Не оставя химична утайка след декалциране и при изплакване няма аромат и не оставя вкус. Безопасен за околната страна. При реакцията на киселината с варта, киселината се неутрализира чрез формирането на соли. Наличието на "Durgol Swiss Espresso" в отпадъчната вода допринася за неутрализацията на луга, която присъства във водата от почистващите препарати. Не замърсява водата.

Поради своят мощен ефект да разтваря варта, препаратът може да бъде икономично дозиран и да е благоприятен за околната среда. Бутилките с единична доза предотвратяват предозиране. Бутилката на Durgol е направена от полиетилен терефталат (ПЕТ) и затова не вреди на околната среда и е рециклируема.

Кога трябва да декалцирате вашата еспресо машина?

Моля, декалцирайте вашата еспресо машина редовно и винаги, когато се нуждае!

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: