Продукти

Дървена кутия за чай с 12 отделения

Views: 3602 Модел: Tea box
Наличност: Наличен
6 Product(s) Sold
30.00 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Дървена кутия за чай с 12 отделения

Погрижете се за съхранението на всеки вид чаен специалитет с дървена кутия за чай с 12 отделения. Размерите на елегантната и удобна дървена кутия за чай са: 30,5х23х17см., като всяко отделение е с размер: 7х7х5см.

Чаят е вкусна и ободрителна напитка, която присъства в ежедневието на голяма част от нас. Може би защото го консумираме често или сме свикнали с неговата достъпност, но сякаш вече не помним какво всъщност е чаят. Историята гласи, че дивият чай първоначално е произлязъл в тибетския район. Тази, любима на много хора днес, напитка е известна и консумирана от хората в Китай от преди 4 500 години. Около 17-ти век чаят пристига и в Европа с търговски кораби от Азия. След британската колонизация около 18-ти век пък започва и масовото му култивиране в Индия. Измежду традиционните производители на чаени напитки са също Япония, Шри Ланка, която се нарежда трета по производство на чаени напитки в света, Тайван и Корея. В наши дни, освен традиционните производители на чай, като лидери в производството на световния пазар се нареждат и Кения, Индонезия, Турция, Русия, САЩ и др. Интересен, но и очакван факт е, че най-големият консуматор на чай в света е Великобритания. Поради тази причина и английският чай има своите специфики и разновидности в комбинациите с мляко например. 

Независимо кой вид чай и чаен продукт ще предпочетете, ние сме сигурни, че за вас чаят е както средство за ободряване, така и момент на топлота и наслада. За да запазите вкусовите характеристики на своята любима напитка, трябва да го съхранявате на сухо и тъмно място. Ние от Cod Caffee ви предоставяме идеалният за целта метод - съхранение в кутия. За да запази своята вкусова и качествена стойност до 18 месеца, чаят трябва да се съхранява в кутия. Вземете своята дървена кутия за чай на супер цена само от магазин за кафе и чай Cod Caffee!

  • Време на доставка: до 4 дни!
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: